Solbriller med styrke

Vi vil tippe at de fleste av oss synes det er ekstra deilig når sola stråler på sitt beste fra skyfri himmel. Det gjør noe godt med oss, og man bare lengter etter å komme ut og nyte det fine været. Da er det ekstra viktig å beskytte øynene mot de farlige UV-strålene. 

Hvorfor solbriller med styrke?

brillevettregler
Sommerens solbrillevettregler

Solbriller med styrke gjør at du kan se klart og behagelig når du bytter fra vanlige briller til solbriller. Du beskytter øynene dine mot farlige UV-stråler, anstrenger de mindre og du får rett og slett en mye bedre opplevelse av å være ute i sola. 

Solbrillene ser ut som helt vanlige solbriller, og vi setter inn brilleglass i din styrke med farge og UV-beskyttelse. Du kan også få progressive glass hvis du ønsker det. Utvalget av solbriller som passer til dette er stort, og vi vil hjelpe deg å finne den solbrillen som passer deg og dine behov.

Beskytt øynene dine året rundt

Hos Interoptik finner du et stort utvalg av merkesolbriller for tilpasning med din egen brillestyrke, og flere merker kan tilby skreddersydde solbrilleglass. Husk at øynene dine trenger beskyttelse mot solen året rundt!

Bestill time i Fredrikstad
Bestill time i Sarpsborg


Tekst fra: Interoptik.no