Maui Jim det helt unike solbrillemerket 

Maui Jim er synonymt med fantastiske kvalitet og stilig design. De er spesielt kjent for sine polariserte linser som reduserer blending og gir klar sikt. Faktisk så sletter Maui Jim 99,9% av all refleksjon og gjenskinn.

Da F. Hester flyttet til Hawaii, oppdaget han at det ikke fantes solbriller med tilstrekkelig beskyttelse mot den kraftige solen. Derfor utviklet han en solbrillekolleksjon med overlegen beskyttelse for øynene. Dette ble starten på solbrillemerket Maui Jim. 

Hesters store fremskritt var teknologien i glassene som fikk patent i USA. PolarizedPlus2 har opptil ni lag av beskyttelse for å ta bort 99,9% av reflekser og 100% av skadelige UV-stråler. Alle solbrillene fra Maui Jim har brilleglass som er polariserte, herdet, med antirefleks og har et vann/fettavisende belegg foran og bak. De fleste glassene er litt mørkere oppe og nede for å absorbere mer lys akkurat her. 

Les også: Hva hjelper mot pollenallergi

Maui Jim jobber hardt for å kunne tilby den samme fantastiske synsopplevelsen til de som trenger solbriller med styrke. De har derfor investert i to «state-of-the-art»-laboratorier hvor det produseres enstyrke og progressive glass. Slik er du sikret at solbrillene alltid er spesielt tilpasset dine unike synsbehov. Hos oss i Interoptik Gangestad får du eksperthjelp til å velge din solbrille med styrke fra Maui Jim.

Se alle solbriller fra Maui Jim

Maui Jim er merket for den kvalitetsbevisste, som er opptatt av samspillet mellom design og funksjonalitet. Maui Jim har en høy optisk kvalitet som fremhever fargene på det du ser. De tilbyr et bredt utvalg av stiler og farger, slik at du kan finne den perfekte solbrillen som passer din personlige stil alt fra cafèbriller til sportsbriller. Så enten du er på stranden, i fjellet eller bare ute på en solrik dag, vil Maui Jim beskytte øynene dine og gi deg en fantastisk visuell opplevelse.

Så neste gang du er ute etter solbriller, bør du absolutt vurdere Maui Jim – Aloha!

Ta vare på synet ditt – bestill en synstest

Bestill time i Fredrikstad
Bestill time i Sarpsborg

Skrevet av: Butikksjef og brillestylist Maria Sahlin