Visste du at det finnes en effektiv behandling av tørre øyne?

Etter å ha passert 50 år, sliter over halvparten av norske kvinner med utfordringer knyttet til tørre øyne. Hos oss tilbyr vi den effektive lysbehandlingen E-Eye, en teknologisk nyvinning som har revolusjonert behandlingen av tørre øyne.

Hva er tørre øyne

Tørre øyne er ofte et resultat av dysfunksjon i oljekjertlene rundt øyet. Optiker Stephen Gangestad forklarer at disse kjertlene kan bli tette, tørre og slutte å produsere den nødvendige oljen. Tårefilmen, som består av både vann og en liten mengde olje, er essensiell for å hindre fordamping og lekkasje av vannet. Når oljekjertlene blir tette, kan det føre til ubehagelige symptomer som svie, tørrhet og økt tåreproduksjon.

En revolusjonerende behandling

Stephen Gangestad, som er spesialist på tørre øyne, deler innsikt i den betydelige utviklingen innen behandling av tørre øyne de siste årene. Interoptik har vært ledende innen dette feltet, og begge avdelingene av Interoptik S. Gangestad har investert i E-Eye, en teknologisk nyvinning som har revolusjonert behandlingen av tørre øyne.

Fakta om E-Eye

 • E-Eye hjelper i 85 % av tilfellene
 • Du trenger kun 4 behandlinger
 • Behandlingene gjøres gjerne med to ukers mellomrom
 • E-Eye gir varig effekter i mer enn tre år for 60 % av pasientene
 • Det anbefales ofte en årlig etterbehandling
 • 33 Interoptik butikker tilbyr E-Eye behandling

Effektiv behandling

E-Eye behandlingen, også kjent som IPL (Intense Pulse Light) beskrives som en komfortabel prosess. Etter at pasienten har fått på seg vernebriller og en beskyttende gele, rettes et kraftig varmt lys mot øyet. Dette lyset stimulerer nervene rundt oljekjertlene, slik at de begynner å produsere olje og åpner seg igjen. Pasienter som har gjennomgått E-Eye behandlingen, rapporterer om en etterfølgende følelse av ren velvære og lindring fra plagene med tørre øyne.

Les også: Databriller gir deg den avlastningen du trenger for en bedre arbeidshverdag

Slik foregår behandlingen

 1. Lysglimt
 2. Stimulering av talgkjertlene(meibomske)
 3. Utskillelse av lipidlag i tårefilmen
 4. Stabilisering av tårefilmen
 5. Smertefrihet og betennelseslindring

Gode resultater

Selve E-Eye behandlingen er en behagelig opplevelse og ikke noe smertefull i det hele tatt. Problemene med tørre øyne blir effektivt håndtert og man slipper bekymringene knyttet til de tørre øyne. Vi kan trygt påstå at E-Eye behandlingen er en løsning som bidrar til å gjenopprette god livskvalitet og en bedre hverdag.

Ta vare på synet ditt – bestill time

Bestill time hos Interoptik S. Gangestad Torvbyen

Bestill time hos Interoptik S. Gangestad Storbyen

Tekst: Interoptik