Finn brillen som understreker din personlighet

Det er vinter og kaldt, og kanskje drømmer du allerede om vår og sommersol? Kanskje det nettopp nå er tid for å bytte inn den godt brukte brillen og finne deg en trendy brille som fremhever din personlighet?

Briller er blitt en motesak

Briller var tidligere ansett som en nødvendighet, et hjelpemiddel for synsfeil. Slik er det ikke lenger. Briller har blitt en motesak, den lille prikken over i’en, noe som understreker personligheten din og som kan beskrive deg som person ut fra hvilken brille du velger. Det er fullt lov å bruke briller uten å ha synsfeil, briller er trendy!

Brilletrendene endrer seg ikke raskt og drastisk, men flyter i hverandre. Vi har sjeldent sett så mange ulike fasonger, farger og modeller i trendbildet på samme tid som nå. Mye er trendy, fra store statement til små, runde og ikoniske briller. Alt er lov! Vi ser ofte at brilletrendene gjenspeiler motebildet. Å finne sin egen stil uten å følge strømmen gjelder også på brillefronten. Våg å vær personlig.

Oliver Peoples brille hos Interoptik
Solbrille fra Alain Mikli og Oliver Peoples

Trendene denne sesongen

Sommeren og høstens trend med store og kraftige briller fortsetter utover vinteren med mer bredde på stengene, mye runde innfatninger i metall og retro briller. Det er mye brunt og sort, transparante rammer med duse farger i rosa, beige, blågrå og lilla. Metallbrillene kommer også i farger som gull, sølv og rosegull.

Vi ser tendenser til at 90’tallets smale briller er på vei tilbake inn i motebildet.

Billemerkene vi er alene om

I våre to butikker, Interoptik i Torvbyen og Storbyen, er vi alene om merker som Oliver Peoples, Moscot, Masunaga og Caroline Abram.

Oliver Peoples brille hos Interoptik
Oliver Peoples

Oliver Peoples

Oliver Peoples er et brillemerke fra California. De åpnet i 1987 og har håndlagede briller inspirert av livsstilen i California. Det er mye farger, runde, transparante rammer, kraftige og ikoniske modeller. Oliver Peoples har også solbriller som er retro og urbane.

Moscot brille hos Interoptik

Moscot

Moscot ble startet på Manhattan, New York i 1915 av familien Moscot og deres patriark Hyman Moscot. Solbrillene deres er kjent for sine fargerike glass i ikoniske farger som blått, gult, rosa, lilla og oliven. Innfatningene er retro og kraftige i brunt, sort og transparante og duse farger. Moscot har fortsatt de ikoniske modellene fra 1930-1980.

Brilletrender høsten 2021
Solbriller fra franske Caroline Abram

Caroline Abram

Caroline Abram er feminint, fransk design med det lille ekstra. De leverer delikate, unike briller og er glade i farger. En brille fra Caroline Abram er for deg som ønsker noe chic og litt utenom det vanlige.

Tilbudet gjelder ut januar. Kom innom oss i butikk i Torvbyen eller Storbyen.
Tilbudet gjelder ut januar. Kom innom oss i butikk i Torvbyen eller Storbyen.

Bestill time i Fredrikstad
Bestill time i Sarpsborg

Masunaga

Masunaga er japansk og en av verdens største produsenter innenfor briller. De startet i 1905 og produserer briller både i vintage og moderne stil og leverer kvalitet og et overlegent håndverk. Sisseleringen er den samme som ble brukt på de orginale modellene fra 1920. 1970 Masunaga ble laget i Osaka Expo Time Capsule.

Tom Ford brille fra Interoptik
Tom Ford

Bestselgende designbriller

I tillegg til disse merkene har vi både Tom Ford og Gucci som vi selger mye av lokalt her i Interoptik Torvbyen og Storbyen.

Motedesigner Tom Ford hadde jobbet som kreativ regissør for Gucci da han på 2000-tallet introduserte sitt eget merke. Han godkjenner selv hvert design og leverer eklusive innfatninger med utmerket kvalitet. Designet hans oser av eleganse og er raffinert og luksuriøst. Brillene er virkelig et statement og den eneste pynten er t-logoen i fronten.

Gucci er kjent for sine store logoer og ”horsebit”. Her finner vi farger som brunt, sort, gull og sølv. Gucci har de samme elementene i vesker og klær som i brillene.

Brilletrender høsten 2021

Ørgreen og Fleye

Danskene er gode på brilledesign og merkene Ørgreen og Fleye leverer briller i unike, gjennomfarget titanmateriale i mange delikate farger.

Kom innom butikkene våre og se alle våre flotte briller!

Bestill time i Fredrikstad
Bestill time i Sarpsborg

 


Kilder/Stilt til intervju: Maria Sahlin, butikksjef i Interoptik S. Gangestad Torvbyen / Kirsti Hansen, butikksjef i Interoptik S. Gangestad Storbyen
Tekst: Celine Strand Zürcher
Foto: Karine Strand Andresen
Modeller: Karoline og Andrine