Sommerens solbrilletrender 2023

Sol, strandturer, ferietid og kanskje festivaler? Solbriller er viktig for bl.a å beskytte øynene mot UV-stråler, men samtidig er det også et viktig tilbehør til antrekket ditt og for å fullføre stilen din!

Nr. 1 trendbrille

Ønsker du henge med på årets største solbrilletrend, er det bare å ta en titt på Prada PR17WS. Dette er uten tvil sesongens mest populære modell i år som du finner på både TikTok, Instagram og på nettet generelt!

Prada PR17WS

90-tallet er tilbake

2023 er året hvor vi ser 90 og tidlig 2000-tallet kommer tilbake for fullt. Smale solbriller med kraftige stenger. Se på Gucci GG1218S eller Prada PR58ZS . Lekre, smale briller som bryter med de kraftige stengene.

Gucci GG1218S finner du her

Prada 58PRZS finner du her

Store briller i pastellfarger

Om du ønsker en litt kulere stil er skjermbrillene tilbake!
Du får de b.la som transparente plastbriller i stilige pastellfarger og i tynne metallutgaver med helskjerm i f.eks oljefargede glass. Tom Ford FT0885 og Moncler ML0256 er bare et par eksempler på versjonene de kommer i.

Tom Ford FT0885 finner du her

Moncler

Ovale modeller

Ovale små metallsolbriller er også hot i år! Prada PR65ZS, Ray Ban RB3547N og Moncler ML0224 er bare noen få av de lekre og enkle solbrillene.

Prada PR65ZS finner du her

Ray Ban RB3547N finner du her

Den klassiske

Og for de som ønsker det klassiske: Det vil alltid være mye å velge i blandt ulike stiler, men ofte er det enkle det beste. Den klassiske runde plastutgaven fra Tom Ford FT0858-N er en fin brille til både han og henne.  

Tom Ford FT0858-N finner du her

Moscot Lemtosh

Les også: Hva hjelper mot pollenallergi?

Ta vare på synet ditt – bestill en synstest

Bestill time i Fredrikstad
Bestill time i Sarpsborg

Skrevet av: Maria Sahlin, butikksjef og brillestylist