«Hey Meta» årets kuleste brillenyhet er her

Ray-Ban har i samarbeid med Meta nå kommet med tidenes brille! Den har alt du ønsker deg og trenger, her har du både briller, solbriller og kunstig intelligens i ett.

Meta Wayfarer

Den ikoniske Wayfarer, Ray-Bans første acetatbrille som ble lansert i 1952, kommer nå som en ny utgave som smartbrille. Du får den i flere farger, som bl.a den klassiske sorte, men også som f.eks transparant blå hvor du ser oppbyggingen av elektronikken inne i selve brillen. Brillen kommer i to forskjellige størrelser, samt i fargene svart og blå, samt de transparente fargene rebel black, caramel og jeans. Jeans er en favoritt hos oss i Interoptik S. Gangestad.

Med styrke i glassene

Det er også et stort utvalg i farger på glassene, her kan vi kombinere etter ønske! Du kan velge blant polariserte, fargeskiftene, graderte og ensfargede glass. Du kan også få brillene med styrke.

Meta Headliner

Headliner, en ny og tidløs brille. Dette er en rundere modell, panto-fasong som er en hybrid av Wayfarer og Round. Den kommer i de samme størrelsene og fargene som Wayfarer. Det fine med RayBan er at de er så tidløse og ikoniske. Modellen går aldri ut av mote. Selv ikke nå som teknologien går inn i brillen endrer stilen seg.

Les også: Databriller gir deg den avlastningen du trenger for en bedre arbeidshverdag

Smart design

I fronten på brillen er det et kamera og en blitz. I stengene har du lyden. Du kan både ta bilder, livestreame, prate i telefon, svare på sms’er, Meta Assistent for Kunstig intelligens samt høre på musikk.
Alt dette uten at det går på bekostning av designet! Etuiet fungerer også som en powerbank, her kan du ladet opp etuiet og reise på helgetur uten å ta med laderen. Legg brillen i etuiet når du ikke bruker den, da lader den seg opp og er klar til bruk igjen.

Sikkerhet & personvern

Ray-Ban I Meta setter også sikkerheten høyt, så når brillen er i bruk ved bilde/videofunksjonen lyser en blitz i fronten av brillen. Kameralyset informerer andre når du tar bilder eller filmer videoer, og når du sender direktesendt innhold. Hvis LED-lyset er dekket til, vil du motta en melding om å fjerne det som skjuler det. Lett tilgjengelige personverninnstillinger gir deg muligheten til å administrere informasjonen din.

Les også: Vedlikehold av brillene dine

Brillene finner du hos oss Interoptik S. Gangestad

Vi gleder oss til å vise dere brillene vi har utstilt i butikk! Her kan du prøve brillen med alle funksjonene, både med bilde, video, musikk og «Hey Meta». Vi ses!

Meta Warfare kan også bestilles her

Ta vare på synet ditt – bestill en synstest

Bestill time i Fredrikstad
Bestill time i Sarpsborg

Skrevet av: Butikksjef og brillestylist Maria Sahlin