Høstens brilletrender

Høsten passer perfekt til å fornye stilen med et par nye briller. Vi har vært på innkjøpsmesse med masse fristende nyheter. Her var det ikke vanskelig å finne candy til butikkene våre.

Etter lang tid med kun innkjøp via nettsider og noen få leverandørbesøk i butikk, var det så deilig å prøve innfatninger igjen. Stemningen var meget god når vi kom til hver enkelt leverandør. Det var herlige nyheter fra Gucci, Tom Ford, Oliver People, Ørgreen, Fleye, Ray ban og mange flere.

Klassiske og glamorøse Gucci

Gucci-kolleksjonen hadde mye lekkert –Acetatfarger i mye transparent som blått, rosa, grønt og selvfølgelig brunt og sort. Logoer med den typiske GG – samt horsebit på stenger. Men også mer prangende med GUCCI på hele stangen. Store plastmodeller er fortsatt det som preger Gucci, men også store metallbriller i gull, rosé og sølv. Fasongene vi ser er fortsatt mye rundt og cateye, men ser også at det går mot det vi kaller «Square», stor firkantet som kommer i flere størrelser.

Tidløse Tom Ford

Tom Ford er også et av de klassiske merkene, med den velkjente T-logoen i front. Modellene er tidløse, elegante og utstråler kvalitet.  Her finner man de klassiske modellene i markerte fasonger i sort, brunt og tortoise. Men vi så også modeller i de mer trendy fargene, transparente lysere farger. Fasonger er fra maskuline acetat briller, klassiske pilotbriller og særegne runde fasonger.

Retro Oliver Peoples

Oliver Peoples er et kult og retro-inspirert brand. Brillene er ofte runde og i mange fargenyanser som brunt, grått og sort. Inspirasjon for dette merket er 30-60 tallet. Brillemerket så dagens lys på 80-tallet, og skaperne bak dette har hele tiden vært tro mot vintage-stilen.

Flotte fargekombinasjoner fra Ørgreen

Ørgreen er et dansk designmerke, hvor innfatningene er laget av japansk titan. De er kjent for sine flotte fargekombinasjoner og gode størrelser til både dame og herre.

Unike detaljer med Fleye

Fleye er et håndlaget dansk designmerke. De er kjent for sine lekne fasonger og spenstige fargekombinasjoner og unike detaljer. Materialene de bruker er acetat- betatitan, karbon -tre.

Vi har latt oss inspirere av masse lekre nyheter og briller som kommer til butikkene våre. Velkommen innom butikkene våre på Torvbyen og Storbyen.

Gled dere – det gjør vi!

Bestill time i Fredrikstad
Bestill time i Sarpsborg

Tekst: Maria Sahlin, butikksjef i Interoptik S. Gangestad Torvbyen og
Kirsti A. Hansen, butikksjef i Interoptik S. Gangestad Storbyen Sarpsborg