Sommerens solbrilletrender 2018

Stjernen som lyser sterkest på motehimmelen akkurat nå er Gucci. Merket er enormt ettertraktet med et stilig klassisk design som er moderne og hipt. Gucci web striper på stengene og en retro/vintage look er det hotteste i sommer. Solbriller kan være en fin måte å bryte litt ut med egen stil – tør å være litt vågal!

Sommerens solbriller 2018

1. Gucci, 2590:- // 2. Gucci, 1990:- //3. Gucci, 3785:- // 4. Gucci, 2390:-
Alle brillene kan kjøpes hos Interoptik S. Gangestad i Torvbyen eller Storbyen.

Store variasjoner i motebildet

I år er det store variasjoner når det kommer til trender. Det kan være alt fra små runde til store statement solbriller. Smale cat-eye ser vi mye i motebildet. Vi ser ofte en kombinasjon av materialer i form av tynne stenger i metall med en mer kraftig front i acetat (plast). En ny trend er fronter med kraftig overkant og ingenting under. Fargede glass en fortsatt populært, gjerne nå litt caféaktig med rosa, gult eller blått glass. Solbrillene er preget av arkitektoniske fasonger eller glitter og glam detaljer.

Tips til riktig valg

Et tips er å tenke litt over hvilke egenskaper du ønsker at solbrillen din skal ha, slik at den er tilpasset din livsstil. Er fashion viktigst eller betyr form og funksjon mer? Polariserte glass fjerner refleksjonsblending fra blanke overflater og er en klar fordel om du for eksempel skal være mye på sjøen i sommer. Husk at gode solbriller er som solfaktor for øynene. De aller fleste merkesolbriller kan du også få tilpasset med din egen brillestyrke.

GOD SOMMER!Skrevet av: Marianne Gravnås, Interoptik S. Gangestad
Kilder: www.interoptik.no