Sommerens solbrilletrender 2022

Sommer og sol, nå er det på tide å finne frem solbrillene!

Utvalget er stort og det er ikke alltid like lett å finne det perfekte solbrilleparet. Heldigvis har vi et stort og variert utvalg i våre butikker i Torvbyen og Storbyen. Hver og en solbrille håndplukkes til hver butikk og du kan være sikker på at vi har den perfekte solbrillen for deg!

Ser vi oss rundt er det tydelig at solbrilletrenden har endret seg litt de siste par årene. Se på Gucci f.eks. 90-tallet er tilbake for fullt! Brede stenger, fargede stenger, store logoer og smale glass, de er så utrolig kule.

Gucci

Blue & Beyond

Nytt for denne sesongen er Guccis nye Blue & Beyond-kolleksjon. Disse må dere se. Fargeskiftende solbriller i typisk Gucci-stil. Kolleksjonen består av både acetat og metallbriller, og de kjører på med både retroinspirerte, ikoniske og også klassiske modeller som skiller seg ut med de stilige kontrastfargede brilleglassene som blir mørke som solbriller når du kommer ut i sola. Hvor kult er det ikke å ha en solbrille som også kan se ut som en stilig brille når du går vekk ifra sola eller det blir litt overskyet? Kom innom og ta en titt, de er utrolig flotte!

Gucci

Det lille ekstra

Er du glad i det lille ekstra bør du også sjekke ut «chains» modellene til Gucci. Lekre stilfulle solbriller med chains som enten henger ned på endene av stengene som smykker med den typiske store Gucci-logoen, søte jordbær, en fargerik iskrem e.l, eller en lekker brillesnor i gull, sølv eller rosegull som er hektet fast i brillestengene med et smart klips.

Sommerens solbrilletrender 2022
Gucci chain med hjerter eller brillesnor i gull, sølv eller rosegull

Ahh, Moscot!

Solbriller med friske kontrastfarger er også veldig i tiden. Sjekk ut Johnny Depp med den ikoniske Lemtosh med blå glass. Ahh, Moscot! Verdt å sjekke ut. De fleste brille- og solbrillemodellene har vært med fra starten av for over 100 år siden, og er like aktuelle i dag. Ta turen innom oss for å se utvalget vi har. Kraftige retrobriller med rosa, gule, blå, grønne og brune glass. Utrolig kule!

Ikoniske Lemtosh fra Moscot

Klassiske Tom Ford

Ser vi på Tom Ford så går de for den litt mer forsiktige utgaven uten de store logoene. Tom Fords  lille «T-logo» går igjen på alle modeller og gjør brillene klassiske og delikate, tross både brede stenger, store glass og friske farger. Ser vi på herremodellene er det de maskuline kantete metallmodellene av pilot som er i vinden.

Tom Ford klassisk

Stort utvalg fra Ray Ban

Det er jo heller ingen sommer uten et par Ray Ban-briller! Ray Ban kjenner alle til, og hvem har vel ikke hatt et par pilotbriller fra dem? Aviator finnes i flere størrelser, forskjellige farger på både fatning og glass, samt med polariserte glass. Like stilige på både damer og menn, og ikke minst en tøff brille til barna!

Ellers har Ray Ban kommet med noen nyheter de siste årene. Det fine med Ray Ban er at de kommer i flere størrelser og flere farger. Du finner garantert en solbrille du liker, enten om du går for en litt enkel metallbrille eller om du ønsker en kraftig plastbrille. Utvalget er stort og vi får stadig vekk inn nyheter nå som sola er her for fullt!

Aviator fra Ray Ban

Verdens beste polariserende solbrilleglass

Er du ute på sjøen i sommer kan vi anbefale deg å ta en kikk på Maui Jim. Verdens beste polariserende solbrilleglass som faktisk sletter 99,9 % av all gjenskinn og refleksjoner. Og ikke minst gir de en utrolig god kontrasteffekt. Til gutta er utvalget stort. Her kan du finne alt fra de raske brillene til de mer klassiske. «Red Sands», bestselgeren vår til gutta er verdt å ta en kikk på. Superlett og behagelig på, og den kommer i flere forskjellige farger både på fatningen og glassene. Dobbeltgraderte glass har de også, det er jo utrolig deilig ute på sjøen da de er mørkest øverst og nederst i glassene for å ta imot der det sterkeste lyset og refleksjonene kommer fra.

Red Sands fra Maui Jim

For damene har vi også et stort og godt utvalg. Ta en titt på «Mehana», den store runde plastbrillen som kler så godt som alle. Den kommer i fire forskjellige farger. Sort, brun, blå og bringebærfarget. Og lurer du på en solbrille med styrke? Maui Jim kan du alltid få med styrkeglass. Du får de samme gode polariserte glassene selv om du ønsker den med styrkeglass, og leveringstiden er under 2 uker.

Mehana fra Maui Jim

Bestill time i Fredrikstad
Bestill time i Sarpsborg


Tekst: Maria Sahlin, butikksjef i Interoptik S. Gangestad Torvbyen og
Kirsti A. Hansen, butikksjef i Interoptik S. Gangestad Storbyen Sarpsborg