Sommerens solbrilletrender

Sommeren er endelig her og det er på tide å finne fram solbrillene. Kanskje fikk de gamle en støyt i fjor, eller har du kanskje bare lyst på et par nye solbriller som trender i sommer? 

Gucci solbriller med brede stenger
Gucci solbriller med brede stenger
Solbriller til små barn
Solbriller til små barn

Lyse glass, cat eye og brede stenger

Årets solbrilletrender bærer preg av glamorøse, oversized briller med brede stenger med pynt og store ikoner på. Lyse glass hvor du kan se øynene er virkelig i vinden og det samme gjelder graderte glass i duse jordtoner. Så hva går du for? En stor brille med kraftig ramme, eller en metallbrille med stilrene stenger?

Fra Tom Ford ser vi store cat eye-briller med graderte glass og deres cat eye clip ons solbriller som du enkelt klipser på brillene dine. Voila, så er du klar for en dag i sola! Gucci har virkelig hentet tilbake 70’talls-looken og pyntet opp brillene med store logoer, perler og glitter.

Sommerens solbrilletrender 2021

Fargeskiftende

Glass som skifter farge i kontakt med uv-stråler er Raybans nyeste satsning. Lyse innendørs, men beveger du deg ut i sollyset endrer glassene seg og blir mørke. En brille for deg som liker å skjerme øynene fra sterk sol, men som helst vil slippe å ha med seg to briller i veska.

Sommerens solbrilletrender 2021

Sommerens solbrillevettregler
Beskytt øynene med riktig bruk av solbriller

Trender fra Instagram

Det er ingen tvil om at en solbrille virkelig kan sette prikken over i’en i et antrekk og vet du, alt er lov! Mix og match i størrelser, farger, gull og sølv og la deg inspirere.

Sosiale medier er en stor påvirker, og vi lar oss inspirere av influencere på Instagram. Dette ser vi også påvirke trendene i vårt marked.

Våre bestselgere

Her i Interoptik selger vi mye fra Maui Jim. De er gode på glass og det som kjennetegner brillene deres er glass i tropiske farger med et hint av Hawaii. Se farger på en helt ny måte takket være deres PolarizedPlus2 teknologi.

Bytt ut briller med kontaktlinser i sommer
Bytt ut briller med kontaktlinser i sommer

Raske briller

I coronapandemi og gjentatte lockdowns har folk flest sluttet å reise utenlands og heller oppdaget hva vårt vakre land, Norge, har å tilby. Vi har blitt mer aktive og er mer ute på tur enn tidligere. Raske briller har dermed blitt enormt populært og ikke bare til sportsbruk. Sportsbriller som før var brukt til nettopp det, sport, har nå blitt en del av det store trendbildet. Oakley har vokst mye og deres kraftige og oversized briller, gjerne med hvit ramme og glass i sterke farger, er veldig in!

Oakely’s Prizm brilleglass er gode til sport, forbedrer detaljer og har en ultrapresis fargejustering. Om du trenger en god sykkelbrille, så er Oakley jawbreaker et godt valg. Den er nemlig lett og holdbar, og har et utvidet synsfelt som sørger for sylskarpt syn fra alle synsvinkler.

Oakley Sutro er i tillegg en god sportsbrille konstruert for ytelse, men passer også godt til hverdags med sitt trendy design.

Bestill time i Fredrikstad
Bestill time i Sarpsborg


Tekst: Celine Strand Zürcher på vegne av Interoptik S. Gangestad
Kilder: