Oliver Peoples – brillemerket du burde se nærmere på

Jeg tipper mange av dere har hørt om Oliver Peoples. Og hvis ikke, da anbefaler jeg deg som ønsker en brille litt utenom det vanlige å ta turen innom oss i Interoptik S. Gangestad i Torvbyen.

Nå skal det sies at jeg er litt over gjennomsnittet interessert i briller. Jeg elsker å se på alle mennesker jeg passerer og gjette meg frem til hvilket brillemerke det er de har. Er jeg på reise går jeg alltid innom brillebutikker for å se hva slags brillemote de fører, og er stadig på jakt etter noe nytt og spennende vi kan ta inn i vår butikk. Uansett, hvor enn jeg går kan på god avstand skille ut de som går med en brille fra Oliver Peoples!

OliverPeoples_3
Trendy solbrille for den vågale

Historien bak Oliver Peoples

 

Oliver Peoples ble etablert i 1987, midt i hjertet av West Hollywood, på Sunset Boulevard. Grunnleggerne av Oliver Peoples kjøpte på midten av 80-tallet opp en gammel privat brillesamling fra en dødsbo-auksjon som bestod av tusenvis av briller i ulike fasonger og farger. Brillene var helt utrolige, flotte fasonger, stilige farger og utsøkt håndarbeid! En kvittering som var signert «Oliver Peoples» lå ved, og de gikk ut ifra at det var han som var designeren for alle brillene de hadde kjøpt opp. De bestemte seg derfor for å beholde navnet.

De startet med klassiske vintageinspirerte modeller i de klassiske brunspettede fargene, men utviklet seg fort videre til de futuriske stilene med geometriske fasonger i dristige farger som herjet sent på 80-tallet. Da de raskt ble et verdensbasert brillemerke var det brillene fra deres første klassiske og vintageinspirerte kolleksjon som slo best an. Og det er der de fortsatt er den dag i dag!

Kvaliteten på merket er det ingenting å utsette på

Faktisk så er hver og en brille inspisert, montert og justert for hånd! Brillene blir produsert i Amerika og i Japan, og kommer både som solbriller og innfatninger, i flere forskjellige farger.

Oliver Peoples_Gregory Peck
Oliver Peoples – Gregory Peck

Mine favoritter er uten tvil «Gregory Peck», den kraftige, runde retroinspirerte brillen. Den passer like fint til menn som damer, og har en ekstremt god passform. «Lachman», den litt nerdete, røffe, kantede brillen med god størrelse, eller «Emerson» som er den klassiske litt myke brillen som passer like godt til han som til henne. «Emerson» i fargen black diamond er så utrolig stilig! Transparent grå i fargen, bør sees! Ellers er det verdt å nevne «Colerigde», en helt utrolig lett og stilig brille! En rund, gullfarget metallbrille med lekre neseputer i samme materiale.

Les også: Finn brillen som understreker din personlighet

Tom Ford brille fra Interoptik
Tom Ford brille fra Interoptik

Er du på jakt etter det lille ekstra og er opptatt av god kvalitet og stil, da anbefaler jeg deg å ta turen innom for å se de flotte modellene vi har inne akkurat nå!
Vi sees!

Bestill time i Fredrikstad
Bestill time i Sarpsborg


Skrevet av: Maria Sahlin, butikksjef hos Interoptik S. Gangestad i Torvbyen.